Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mexikó és Brazilia újhelyi honvédekkel 130 éve
  2014-01-27 09:44:00, hétfő
 
   
  Koleszár játékbolttal kezdték a Keletesek az álmoskönyveim szerint Cseh Károllyal és R.né R. Csilla kiliáni börtön alkoholista tanárnőjével, az Új Bekezdés vezetőjének szerelmével az újhelyi járványtemető történetét akkor, amikor Miskolci a temető nagy fájára felakasztotta magát. Csilla olyan volt, hogy az egyik Marx téri kocsmában kifektették az asztalra és mondta, hogy minden férfi mehet sorban. Argentin történelem főszereplője volt. Az egyetlen volt Miskolc városában az Új Bekezdés elmeosztálya Bródy Mákostésztás hintás kislánnyal történő folytatásában, aki annyit mondott 1991-ben, hogy sajnálom a Katit. Ezután már én lettem a pszichopata helyettük, majd a börtönpriccs következett a fóbiásokkal folytatva a bezártságot Kilián börtönébe a Benedek utcában.

Feltehetően Argentina történelme is a járványtemetővel függött össze. Argentina történelmét is itt írták meg és hozták létre a csapásokat. A kettős Kállai médiából megmentve, ezt is ideírták, szintén argentin tangó. Madonnának Éva peréhez semmi köze nincsen a nyomorultak férfi főszereplőjével, akit hegyek népének is beállították, egyik filmben közölte is, hogy nem tudja, miért jött létre.

Előzetesen kitették a törpe Katit a Koleszár bolt mögé, Rudabányácskára is a törpéket, ennyien maradtak a mexikói történelemből, őket is az elme tette ki. Állandó apokaliptikus szereplők, mint az Illés. Mindig berendeznek egy földrészt és létrehozzák a bibliai szereplőket.
Azért áldozta meg az embereket a börtön maga helyett, s most berendezte a börtönöket is az elmével. Amikor a börtön bibliás országok létrejönnek, ami itt történik születésem óta, élesben 1998. óta emelve az áldozásommal a Sátán boszorkányait már ismétlésben is a börtön népével, azután már létrejön a karmikus Sátán országa.

A parabrutális Románia Miskolccal begyűjtötte az egész világot, új népeket Sátánnal hoztak létre. A Puniella film és a Mennyasszony, aki én voltam valaki helyett álmoskönyveim szerint, akit teherautó üldözött egészen a temetőig, meghaltak történetét jelenti. Ott voltak az újhelyi régi honvédok is a kriptákban puskájukkal együtt, vele szemben a focista zsidó temető, azok nem járványban haltak meg. Ezt a járványtemetőt Miskolc hozta létre a népével, amikor idejöttek a börtönnel.

A hatvanas években a börtön kidobta a temetőt és a temetői szellemvilág folytatta a temető halottak szappantisztító sorozatait, mely mai napig tart, így lettem én Eszmeralda Erős Antónia helyett. A törpe Katit felcsinálták, gyereket adtak neki, mai napig él. Megvannak a focizó Jehova és társai a másik világban, ezek kísértek végig egy életen. Furcsa volt, amikor az állandó apokalipsziskén született Égető - féle néven Kiss Tábornokra berendezett Beatles Óh Je-t énekelt. Ők tüzön át jönnek a világra, akár az oroszból idehozott egykori Bikini képviselete.

A bibliai begyűjtést ismételték ezelőtt hetven évvel, a honvédek ezúttal a köztemetőbe kerültek nagyapa sírja felé. Az egészségügy az elmeosztályokkal folytatta a tbc-s gyilkosságokat a szívvel éneklők ellen ezúttal, így lettem én másfél éves koromban ellensége a médiának, akik amerikai médiájukkal folyamatosan a hangom miatt termelik ki az újabb pusztítókat énekesnek.

Szandi Cseh Károly sorozata szerint orosz náci, sorsa lett volna, hogy 1990-ben teljes ufó begyűjtést hajtanak végre rajta. Ekkor a börtön engem tett célpontnak helyette, már Illyés Avonos üres szívű népe helyett is iszonyatot hajtottak végre az avasalján Huszár Éva cigány Hermann Ottó művelődési ház stábjával és az előttem itt lakó Balogh név alapján Balogh Gizella az Idegosztályról. Balogh Gizella a Győri kapuban kőporozott a kilencvenes években, jöttek nekem mondani. Thillman Lajost a börtöntől ekkor már Németország kitartotta. M. Csilla nevét egy főorvossal ismétlik, aki azóta nagy házat épített Egerszalókon, élettársa nyomorultként Anna. Átmentek a kezdeti Katis áldozások és Annák, Ildikók, Erikák, Gabik, Jánosok az elmeosztályhoz, már ők áldoztak maguk helyett a dögökkel a sötétkapuból. A Révész utcai Cates angol kommunizmus szerint, mely itt én voltam egyedül hidegháborúban a tatárdombi szomszéd elmondása szerint az angol kommunisták is börtönből eredtek.

Magyarország az Időjelek zenész cigányaival, amit Fábry ismételt Miskolc teljes lakosságával legalább száz éves, azóta tart a Vörös Oroszlán nemeseivel a mulatozásuk. Ezt mutatja be a Duna tévé a börtönnel.

Mexikó üzente Magyarországnak pár éve (ami érdekes, mert ő kergetett esővel a nyolcvanas években), hogy ők embereket nem áldoztak és csak a börtön lehet öngyilkos. Az összes sárkánynak felkínáltak, bemutattak kislányként. Ezek gyűlölik az énekeseket. Japán sárkánya szintén szerepelt a könyveim között, Urbán iderendezve az utcába zöld sárkányként ábrázolta. Kértem tőle pár éve a rajzokat, amelyeket a menhely börtöne bezúzott, azt mondta, Cseh Károly elkérte tőle. Japán helyett is engem gyilkoltak le. A találkozás a földönkívüliekkel Kincsesláda könyvbe került a mesék közé a története.

Új-Mexikó és Új-Barzlia Jeruzsálemhez írva a bibliájában a nyomorultaknak már elmeosztályt jelent.
Barach Miskolc Bertalan utcai Presser pici legyeinek képviselője Jeruzsálemből, így kapta a nevét.

A kínai történelmet nyomorultakkal kezdte Borsod, az adventisták kezdete hetven éves. A régiek Amerikában vannak.

Négy-öt napja jártak annál az álomnál, mely szerint egy fa tetejéről néztük, hogy félelmetes idegenek vannak egy nagy épületben. Ezután borította el a jég Amerikát.

Orbánnak és a Vatikánnak a festmény sorozatból semmi köze nincsen a 130 évvel ezelőtt elhunyt focista temető halottjaihoz.

Cseh Kelettel a csuvasokkal, Jézus elmélettel kezdte összeállítani a bibliás földjét Keletnek egyetlen nagy áldozással. A csuvasok hiába vártak Jézusra, elpusztultak, Előttük szintén a Biblia volt Oroszországban berendezve, csuvas csucsul a vas jelentéssel bír. Vasbabilon volt előttük.
Újságpapírok maradtak az ország után, ahogyan itt is Bródy Sárga villamosa alapján, melynek a korlát jelét a Hecskére tették, mielőtt ismételni kezdték, hogy felébred az állomás és újra vár. Korlátot a Sárga villamos alapján rendezték be, mint ahogyan Révész száma alapján építettek nagy házat, innen van a Kőporos utca is. Korlát község is az azelőtti Illés dala alapján berendezett cigánytábort 666 bibliai csapásaiként jelenti, akik helyett húsz éve támadott meg lyuggatókkal az elme. Sajátja a láthatatlan világ.

A Babilont Borsod építette fel Omega dalai alapján Romániában.
Cél a vaskor után a kőkor megépítése Kövi, Köves, Kő és hasonló nevek berendezése mellett, az újhelyi Köveshegynek megfelelően történelem ismétlésként.

Braziliai ismétlést az innen elköltözött B. Mihály képviseletével füvesekkel az újhelyi dr. Gajdos lányának, Nórának és férjének autóbalesetével kezdték 1995-ben, reikisek támadták meg őket Időjelek fekete ufójához érve. Nóra braziliai eredettel bírt.

A Hegyalja MGTSZ Katikája helyett anyám nem szerethetett, Pálffy Gyula apa túlélőjeként berendezettel és emberként való áldozásommal, gyalázásommal rendezték be őket a Vándor Sándor utcán, ők hajtották végre Jakubcsek Gabriella gyalázatát, akit tisztelnek a gyerekei, az elmeosztály sztárja Kulcsár Ildikóval együtt Miskolci elméről. A Premo Brianza pályázatának a győztese volt piros autójával, amikor én is pályáztam a Világító öröm prózával. Friderikusz, aki helyett a média nyomorultjai ismétléskor is megtámadtak, hogy ő a vagyok isten főnixese adott át ildikónak egy új autót. Demjén a miskolci sötétkapusok dögje.

Katival egy vonaton ültem álmomban, ezt Demjén Rózsi, a Rózsák kezdete utáni világ végi Éli-s támadásra jel megadó állandó állította be. Ők jelentik a vonatot. Éli, Éli, sabaktini - kiált fel minden Jézusuk megtámadásakor, itt engem támadtak meg egyedül mindegyiket mentve.

Bakterházzal rendezte be az alkoholistákkal Miskolc Koltayékat ezelőtt húsz évvel talán. Egyszer talán kigyulladt.

1971-ben jöttek át az 1967-es izraeli nyomorultak kezdetük után Miskolcra, a Kiss Tábornok utcára az elme dög deformálóival, már ekkor mentették meg a kommunista szereplőket. Öcsém az akkori fotón az egyik árnyékoskerti szülött álla miatt lett eldeformálva. Sajnos látnom kell az ablakban cigizve az emberek megáldozásával megöregedett fekete szülöttet.

A Tigázban Mártika kancsal gépíró népe kezdte az Ember tragédiáját 1990-ben már folytatásban. Ekkor Mártikát beiskolázták és emelték. Lukács színész innen került beállításra a börtönnel. T. A. Ildikót ekkor tették meg polgármesterré az én összezúzásommal Halász Rózsa alkoholistával együtt. Káli Sándor népe már az Unióban, itt kezdték el a Pán népének emelését egykori történelem alapján. Gaál Ildikó Pelczné helyett engem gyilkoltak le. Végig kurváztak egy életen Ágik, Ildikók és Erikák helyett, sorsukat ismételve, karmikus múltjukkal együtt. A Tigázban ekkor viselkedés terápiát tartottak a dolgozóknak, az én diplomatikusságom odalett.

Dr. B. Gabriellát az összes ügyvéd, bíróság védi, helyette kerültem a Révész utcára, majd ide Miskolcra. A meghamisított adás-vételi szerződés eltűnt a táskámból, nem tudtam feljelentést tenni a rendőrségen. Már azóta harminc év eltelt, azóta is ügyvédként praktizál, a sátoraljaújhelyi cigányság kétes ügyeinek intézése után Budapestre költözött. A Barnák Miskolci börtönt jelentik Rákóczi térrel. Ezzel is kezdtek, hogy megszülettem barnaként, egyből a termékenységi népekkel.

Müller Péter író spiritiszta az elméről szintén miskolci berendezéssel bír, már nagyon régen tart az ügyködése, hogy a másik világ létezését a halotti szeretettel teli túlvilággal természetessé tegye. A Kiliánban laktam a börtön bérházban, amikor az ezoterikus kiadó kiadta Lomb és Gyökér, Kígyó és kereszt könyvét, melyek elégetésre kerültek könyvégetéskor 1995-ben az összes többi ezoterikus könyvvel, Bródy szöveggyűjteményével, írásaimmal együtt, vagyis megszünt az addigi elme bizonyítékainak tára. A spiritizmust az adventisták adták ki, mint a Sátán legnagyobb csapdáját sorozataikban. Müller előtt állítólag megnyílt a láthatatlan világ, beszélgetést folytatott az atlantiszi lopott dallamból létrehozott Latinovits-csal, akinek a könyvét ide tették ki az utcába kezdetkor, a Bodzi urat. Elmenne ő is a szeretetteljes világába a Sátánnak, csak a könyvkiadás hiúsága ideköti.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályokkal, járványtemetővel, sátoraljaújhelyi, alkoholistákkal, összezúzásommal, bizonyítékainak, főszereplőjével, magyarországnak, apokalipsziskén, rudabányácskára, szappantisztító, autóbalesetével, gyilkosságokat, polgármesterré, alkoholistával, hidegháborúban, képviseletével, oroszországban, nyomorultakkal, nyomorultaknak, elmeosztályhoz, megtámadásakor, megáldozásával, idegosztályról, könyvégetéskor, járványtemetőt, szeretetteljes, meghamisított, természetessé, termékenységi, deformálóival, történelemből, apokaliptikus, összeállítani, sorozataikban, boszorkányait, álmoskönyveim szerint, újhelyi járványtemető, temető nagy, egyik Marx, egyetlen volt, pszichopata helyettük, börtönpriccs következett, fóbiásokkal folytatva, bezártságot Kilián, járványtemetővel függött, kettős Kállai, nyomorultak férfi, törpe Katit, mexikói történelemből, elme tette, bibliai szereplőket, Cseh Károllyal, Bródy Mákostésztás, Feltehetően Argentina, Madonnának Éva, Románia Miskolccal, Eszmeralda Erős Antónia, Kiss Tábornokra, Beatles Óh Je-t, Szandi Cseh Károly, Illyés Avonos, Huszár Éva, Hermann Ottó, Balogh Gizella, Thillman Lajost, Vörös Oroszlán, Cseh Károly, Új-Barzlia Jeruzsálemhez, Barach Miskolc Bertalan, Cseh Kelettel, Bródy Sárga, Babilont Borsod, Hegyalja MGTSZ Katikája, Pálffy Gyula, Vándor Sándor, Jakubcsek Gabriella, Kulcsár Ildikóval, Premo Brianza, Demjén Rózsi, Miskolc Koltayékat, Kiss Tábornok, Tigázban Mártika, Ekkor Mártikát, Halász Rózsa, Káli Sándor, Gaál Ildikó Pelczné, Barnák Miskolci, Müller Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A hét szűk esztendő  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  A Gömb  Fodor Ákos költő,  képre írva  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Alvó cica  Mindenünk, amink van, amit sze...  Pillangó  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Jó éjt  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  A Mester kezének érintése  György napra  Muratáj  Facebookon kaptam  Naplemente  Ez a jó az alvásban.  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Paul David Tripp Április 24  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Palóc Grand Canyon  A lelki élet nem arról szól, ....  Aki szeret, annak senki sem id...  A végzet az  Alvó cica  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Volt egy...  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  György napra  Zilahy Lajos gondolata  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Volt egy...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ez a jó az alvásban.  Ünnepelj csak  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Naplemente  S a dalok tanulsága  Paul David Tripp Április 25  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam Krisztinától  Ázzal aki csak szép  A föld szépségéért  Minden gyerek jó.  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Gaál Viktor gondolata  Jó éjszakát  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
álmoskönyveim szerint, újhelyi járványtemető, temető nagy, egyik Marx, egyetlen volt, pszichopata helyettük, börtönpriccs következett, fóbiásokkal folytatva, bezártságot Kilián, járványtemetővel függött, kettős Kállai, nyomorultak férfi, törpe Katit, mexikói történelemből, elme tette, bibliai szereplőket, börtön maga, börtön bibliás, börtön népével, karmikus Sátán, parabrutális Románia, egész világot, újhelyi régi, kriptákban puskájukkal, focista zsidó, járványtemetőt Miskolc, hatvanas években, börtön kidobta, temetői szellemvilág, temető halottak, focizó Jehova, másik világban, állandó apokalipsziskén, oroszból idehozott, bibliai begyűjtést, honvédek ezúttal, köztemetőbe kerültek, elmeosztályokkal folytatta, tbc-s gyilkosságokat, szívvel éneklők, hangom miatt, újabb pusztítókat, börtön engem, avasalján Huszár, kilencvenes években, börtöntől ekkor, főorvossal ismétlik, kezdeti Katis, tatárdombi szomszéd, angol kommunisták, nyolcvanas években, börtön lehet, összes sárkánynak, könyveim között, utcába zöld, menhely börtöne, földönkívüliekkel Kincsesláda, mesék közé, kínai történelmet, adventisták kezdete, régiek Amerikában, nagy épületben, festmény sorozatból, bibliás földjét, csuvasok hiába, ország után, korlát jelét, azelőtti Illés, láthatatlan világ, vaskor után, kőkor megépítése, újhelyi Köveshegynek, innen elköltözött, elmeosztály sztárja, győztese volt, média nyomorultjai, vagyok isten, miskolci sötétkapusok, vonaton ültem, alkoholistákkal Miskolc, 1967-es izraeli, kommunista szereplőket, akkori fotón, egyik árnyékoskerti, ablakban cigizve, emberek megáldozásával, életen Ágik, összes ügyvéd, meghamisított adás-vételi, sátoraljaújhelyi cigányság, termékenységi népekkel, elméről szintén, másik világ, halotti szeretettel, börtön bérházban, ezoterikus kiadó, összes többi, addigi elme, adventisták adták, atlantiszi lopott, utcába kezdetkor, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1952
  • e Hét: 9425
  • e Hónap: 15666
  • e Év: 67932
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.